WZC / Dienstencentra / OCMW /…

Verwen uw gasten met een namiddag aan boord van de charmante toeristentram Lange Wapper. Het voertuig telt 45 zitplaatsen en biedt daarnaast nog plaats aan 9 vaste (gewone) rolstoelgebruikers of 55 zitplaatsen zonder rolstoelen, ook rollators kunnen mee. Wij komen in de hele provincie of nog verder.

 

De straffe seniorenrit – onze klassieker
(deze rit kan aangepast worden aan al uw wensen)

We vertrekken aan uw instelling voor een tochtje van 45 minuten. U bepaalt zelf het parcours. We nemen een pauze van ongeveer 1 uur in een taverne naar uw keuze voor een tasje koffie met gebak, een ijsje, … We nemen weer plaats in het trammetje en vervolgen onze weg tot we weer bij uw instelling aankomen.

Scholen

Alleen maar blije gezichten als de allerkleinsten ons trammetje zien verschijnen. Verras de kinderen van je school met een originele shuttle op de schooluitstap of als extraatje in de jaarlijkse carnavalstoet.

 

Pendels voor scholen: ( +/-20 min.)
Reeds meer dan 20 jaar verzorgen wij voor scholen opendeurdagen, schoolfeesten, carnavals, pendels tussen verschillende locaties.
vb. van Station naar Steenplein, Londenbrug, centrum, …

Succes verzekerd!

Tips

Person

Ijsje, pannenkoek, wafel … gaan eten

Person

Smoutebollen eten op de Sinksenfoor

Person

Op bedevaart – Mariapark Oostmalle

Person

Brasserie de Trappisten – Westmalle

Person

Het lekker koeike – Oelegem

Person

Den achtersten Dries – Zoersel

Person

Naar de Antwerpse Zoo

Person

Naar tuincenter Van Uytsel – Kontich

Person

ga zelf op zoek in uw streek, u zal heus wel iets ontdekken

Reserveren? Neem contact op!

Vul dit formulier in of stuur ons even een mailtje met de nodige gegevens: data, uur, aantal personen, wensen en telefoonnummer. Wij nemen daarna contact met jullie op om alles te bespreken en eventueel de reservatie vast te prikken.

vzwtouristram@gmail.com
[formidable id=10]